Menu's
februari – maart 2025
Seizoensmenu
Tapas
- Consommé bosduif / groene thee
- Toast gravad lax / mosterd
- Garnaal / prei / oestercrème
- Krab / avocado / chartreuse
- Gerookte paling & makreel / komkommer / radijs
Menu
Terrine & mousse van ree / rode biet / vijg / cassis
—
Coquilles gebakken / mossel / winterpostelein / chimichurri / zuiderse groenten
—
* Extra Langoustine – petit gris – linzen – Jack Daniels – truffel /suppl. € 24 pp
—
Kwartel roulade / kaasaardappelen / champignon / pompoen
Ofwel Kalf ‘Limousin’ dunne lende (zelfde garnituren)/ suppl. € 6 pp
—
Hibiscus / bloedappelsien / specerijen / honing
—
Chocolade / banaan / koffie / Baileys / hazelnoot
—
Mignardises
Seizoensmenu € 74
Assortiment 4 glazen wijn € 44
Dit menu moet vooraf besteld worden
Al onze menu’s worden geserveerd voor het hele tafelgezelschap.
Allergie of intolerantie, deze moeten vooraf gemeld worden, en kunnen resulteren in een meerprijs.
Menu Terborght
Carpaccio coquille / Noordzeekrab
kwartelei / avocado / chartreuse vert
—
Rouget barbet / Bouchot mossel
winterpostelein / zuiderse groenten / chimichurri / chorizo
—
* Langoustine / petit gris
schorseneer / linzen / Jack Daniels / truffel
—
Kalf dunne lende ‘Limousin’
kaasaardappelen / champignon / pompoen
Ofwel Reegeit (zelfde garnituren) / suppl. € 8 pp
—
Hibiscus / bloedappelsien / specerijen / honing
—
Chocolade / banaan / koffie / Baileys / hazelnoot
Menu Terborght 4-gangen € 87
* Menu zonder langoustine
Menu Terborght 5-gangen € 107
Al onze menu’s worden geserveerd voor het hele tafelgezelschap.
Allergie of intolerantie, deze moeten vooraf gemeld worden, en kunnen resulteren in een meerprijs.
Degustatie Menu
Carpaccio coquille / Noordzeekrab
kwartelei / avocado / chartreuse vert
—
Zeeuwse platte oester / kaviaar Royal Belge
champagneboter / bladspinazie
—
Tarbot / kreeft
winterpostelein / zuiderse groenten / chimichurri
—
Langoustine / petit gris
schorseneer / linzen / Jack Daniels / truffel
—
Wagyu N°5
zoete aardappel & eendenlever / vinaigrette truffel
—
Reegeit
kaasaardappelen / champignon / pompoen / aardpeer
—
Degustatie van dessertjes
Degustatiemenu 7-gangen € 157
Al onze menu’s worden geserveerd voor het hele tafelgezelschap.
Allergie of intolerantie, deze moeten vooraf gemeld worden, en kunnen resulteren in een meerprijs.
Lunch / diner
weekmenu naar keuze van de chef
3-gangen € 57
Al onze menu’s worden geserveerd voor het hele tafelgezelschap.
Allergie of intolerantie, deze moeten vooraf gemeld worden, en kunnen resulteren in een meerprijs.
Menu à la carte
(Opgelet, dient 24u vooraf besteld te worden)
Voorgerecht
- Carpaccio coquille – Noordzeekrab – kwartelei – avocado – chartreuse vert
- 3 platte Zeeuwse oesters – champagneboter – kaviaar Royal Belge
- Kreeft ½ gegaard in de houtoven – kruidenboter
- Langoustine gebakken – truffel – petit gris – linzen – Jack Daniels
- Paté en mousse van ree – rode biet – vijg – crème de cassis
Hoofdgerecht
- Rouget barbet – Bouchot mossel – winterpostelein – chimichurri – aardappel – chorizo
- Kreeft ½ gegaard in de houtoven – kruidenboter – aardappel
- Tarbot gegrild en gegaard in bouillon tomaat – choron kreeft – groentjes – aardappel
- Kalf dunne lende – pompoen – champignon – aardpeer – kaasaardappelen
- Wagyu N°5 – zoete aardappel, eendenlever – wintergroenten – pomme paille/ Suppl € 22
Dessert
- Dame Blanche
- Sabayon Grand Marnier – sinaas – roomijs chocolade
- Assortiment van 5 kazen Van Tricht – notenbrood
- Chocolade – banaan – koffie – Baileys – hazelnoot
- Crêpe Normande – Calvados – vanille roomijs/ Suppl € 6
À la carte 3-gangen € 112
À la carte 2-gangen* € 98
(*keuze uit voor- en hoofdgerecht)
Het à la carte menu is voor een gezelschap kleiner dan 5 personen
Dit menu serveren we niet op vrijdag- en zaterdagavond, noch op feestdagen
Valentijn Menu
Carpaccio coquille / Noordzeekrab
kwartelei / avocado / chartreuse vert
—
Pomme Moscovite
kaviaar ‘Royal Belge’ / zalm
—
Tarbot / chorizo
winterpostelein / zuiderse groenten / chimichurri
—
Kreeft in gratin
groene asperges / bisque
—
Langoustine / petit gris
schorseneer / linzen / Jack Daniels / truffel
—
Duif / aardpeer
kaasaardappelen / champignon / pompoen
—
Degustatie van dessertjes
Valentijn Menu € 160
Valentijn Menu all-in € 250
- 14/02 diner serveren wij u uitsluitend het Valentijn menu
- Op 14, 15 & 16/02 vervangt het Valentijnmenu het Degustatiemenu
- Wij voorzien ook afhaalmenu’s, om romantisch thuis te genieten van een culinair menu => link ‘Take Away’
Reserveer je tafel
