Menu's
Zomer 2024
Tapas
- Broccoli / matcha
- Gerookte paling / groene kruiden
- Makreel / avocado / rammenas / granny
- Ansjovis / chorizo / St Maure / olijf
- Kalfskop / rode biet / bonito
Menu
Texturen van tomaat / handgepelde grijze garnalen
Basilicum / parmezan / watermeloen
—
Lotte / bouchot mosseltjes
gerookt spek / zwarte look / venkel / knolselder
—
Speenvarken licht gepekeld / kruidenmix
girollen / bloemkool / Beaufort / hazelnoot / jus rode wijn, bonenkruid
—
Kersen & krieken / pistache / wafel
—
Zacht zomerfruit / chocolade / crême de cassis
—
Mignardises
Seizoensmenu € 72
Assortiment 4 glazen wijn € 42
Menu dient vooraf besteld te worden
Menu Terborght
Texturen van tomaat / handgepelde grijze garnalen
Basilicum / parmezan / watermeloen
—
Grietbot / bouchot mosseltjes
gerookt spek / zwarte look / venkel / knolselder
—
* Langoustine gebakken / bisque
aardpeer / inktvis opgevuld met mousse van langoustine
—
Kalf / kruidenmix
girollen / bloemkool / Beaufort / hazelnoot / jus rode wijn, bonenkruid
ofwel zomer reebok (dezelfde garnituren) / suppl € 8 pp
—
Kersen & krieken / pistache / wafel
—
Zacht zomerfruit / chocolade / crême de cassis
Menu Terborght 4-gangen € 85
* Menu zonder langoustine
Menu Terborght 5-gangen € 105
Menu in zijn geheel
- Al onze menu’s worden per tafelgezelschap geserveerd
Klassiek menu ‘KREEFT’
Degustatiehapjes
—
Kreeft gekonfijt
structuren van tomaat -basilicum – Parmezan
—
Babykreeft gegaard in houtoven
bisque – kruidenboter – ratatouille – aardappel
—
Frambozen – Java vanille
crème brulée chocolade Van Dender
ijs rode vruchten
Menu 3-gangen € 68
Dankjewel dit menu vooraf te bestellen
Lunch / diner
weekmenu naar keuze van de chef
3-gangen € 55
Degustatie Menu
Gekonfijte kreeft / texturen van tomaat
Basilicum / parmezan / watermeloen
—
Gillardeau oester
kaviaar Royal Belge / champagneboter
—
Tarbot / bouchot mosseltjes
gerookt spek / zwarte look / venkel / knolselder
—
Langoustine gebakken / aardpeer
inktvis opgevuld met mousse van langoustine / bisque
—
Wagyu beef
zoete aardappel, eendenlever / choron
—
Reebok
girollen / bloemkool / Beaufort / hazelnoot / jus rode wijn
—
Degustatie van zoetigheden
Degustatiemenu 7-gangen € 155
Menu à la carte
Voorgerecht
- 3 oesters Gillardeau – champagneboter – kaviaar Royal Belge
- Texturen van tomaat – handgepelde grijze garnalen – Basilicum – parmezan -watermeloen
- Kreeft ½ gegaard in de houtoven – kruidenboter
- Langoustine gebakken gebakken – aardpeer – inktvis opgevuld – bisque
- Grietbot – bouchot mosseltjes – gerookt spek – zwarte look – venkel – knolselder
Hoofdgerecht
- Tarbot gegrild – gegaard in bouillo, tomaat – choron kreeft – zomergroentjes – aardappel
- Babykreeft 1/1 gegaard in de houtoven – kruidenboter – aardappel
- Grietbot – bouchot mosseltjes – gerookt spek – zwarte look – venkel – knolselder – aardappel
- Wagyu beef – zoete aardappel, eendenlever – zomergroenten – pomme paille/ Suppl € 22
- Kalf – girollen – bloemkool – Beaufort – aardappel – hazelnoot – jus rode wijn, bonenkruid
Dessert
- Dame Blanche
- Sabayon – kirsch – kersen – roomijs pistache
- Zacht zomerfruit – chocolade – crême de cassis
- Degustatie van 5 zomer sorbets
- Crêpe Normande – Calvados – vanille roomijs/ Suppl € 6
À la carte 3-gangen € 110
À la carte 2-gangen € 95 (zonder dessert)
* Het à la carte menu is voor een gezelschap kleiner dan 6 personen
* Het à la carte menu serveren we niet op zaterdag