Menu's
Menu’s Najaar
November & december 2025
Al onze menu’s worden geserveerd aan het gehele tafelgezelschap. Laat ons eventuele aanpassingen/ allergieën vooraf weten, zodat wij u de beste service kunnen bieden.
Seizoensmenu Herfst najaar
Tapas
- Cecina / oestercrème
- Witloof / Geuze / Parmezan
- Gravad lax / sorbet gin & tonic / komkommer
- Makreel / rammenas / kwartelei / avocado
- Huisbereide wild terrine / blauwe kaas / vijg / rode biet
Menu
Carpaccio coquilles / gerookte paling
Waterkers / basilicum / tomaat
—
Tongschar / mossel / handgepelde garnalen
duxelle / chardonnay
—
* Signature dish € 24 / Langoustine /truffel / girollen / Iberico / speksaus Jack Daniels
—
Fazant gebraden op karkas
pompoen / schorseneer / kroketjes / peertje / saus dadels & grand marnier
Of en mits suppl € 7 : Hert (zelfde garnituren)
—
Appel / honing / Calvados / pompelmoes
—
Chocolade / passievrucht / mango
—
Mignardises
Seizoensmenu € 75
Assortiment 4 glazen wijn € 45
Menu dient vooraf besteld te worden, en wordt voor het hele tafelgezelschap geserveerd.
Extra gerechtjes :
- Oester plat natuur / € 4 per stuk
- Oester plat – champagneboter – kaviaar / € 22 per stuk
- Assortiment kaas / toastbrood / € 16 pp
Klassiek menu 3-gangen
Wild menu
Degustatiehapjes
—
Consommé / terrine / mousse van wild
rode biet / vijg / cassis / toast noten & vruchten
—
Fazant Brabançonne
witloof – knolselder – spruitjes – kroketjes – appel & veenbes
OFWEL en mits suppl € 9 pp
“Hazenrug harlekijn / herfstgroenten / peertje in rode wijn”
—
Verse vanille roomijs / warme chocolade / slagroom
Menu 3-gangen € 69 / 3 glazen wijn € 35
!! Menu dient vooraf besteld te worden, en wordt voor het hele tafelgezelschap geserveerd.
Extra gerechtjes
- Oester plat natuur / € 4 per stuk
- Oester plat – champagneboter – kaviaar / € 22 per stuk
- Babykreeft ½ – kruidenboter – salade van tomaat / € 22 per stuk
Lunch / Diner
3-gangen midweekmenu
naar keuze van de chef
3-gangen € 58
Extra gerechtjes
- Guillardeau oester natuur / € 4 per stuk
- Guillardeau oester – champagneboter – kaviaar / € 22 per stuk
- Babykreeft ½ – kruidenboter – salade van tomaat / € 24 per stuk
Menu Terborght
Carpaccio coquilles / gerookte paling / haringkaviaar
Waterkers / basilicum / tomaat
—
Zeetong / mossel / handgepelde garnalen
duxelle / chardonnay
—
** Langoustine /truffel / girollen / Iberico / speksaus Jack Daniels
—
Haas rug
pompoen / schorseneer / kroketjes / peertje / saus dadels & grand marnier
Of en mits suppl € 7 : Hert (zelfde garnituren)
—
Appel / honing / Calvados / pompelmoes
—
Chocolade / passievrucht / mango
Menu Terborght 4-gangen € 89
Menu zonder **
Menu Terborght 5-gangen € 109
Extra gerechtjes :
- Oester plat natuur / € 4 per stuk
- Oester plat – champagneboter – kaviaar / € 22 per stuk
- Assortiment kaas / toastbrood / € 16 pp
Degustatie Menu
Carpaccio coquilles / gerookte paling / haringkaviaar
Waterkers / basilicum / tomaat
—
Platte Zeeuwse oester – kaviaar Royal Belge
champagneboter – bladspinazie
—
Tarbot / mossel / handgepelde garnalen
duxelle / chardonnay
—
Langoustine /truffel
groene kool / girollen / Iberico / speksaus Jack Daniels
—
Haas rug / zoete aardappel met eendenlever / harlekijn
—
Fazant Brabançonne
—
Degustatie van 2 dessertjes
Degustatiemenu 7-gangen € 159
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u vriendelijk dit menu vóór 13.00 / 20.00 uur te reserveren
Reserveer je tafel