Menu's
december 2024
Menu Terborght
Coquille – gerookte paling
radijs – rammenas – bieslook
—
Zeebaars – handgepelde grijze garnalen – Bouchot mossel
beukenzwam – prei – olijf – tomaat
—
* Langoustine – Iberico
boschampignons – truffel – aubergine – vin jaune
—
Hert – schorseneer
rode & gele biet – rode wijn – poivrade saus – veenbes
—
Wafel – mango – passievrucht – chocolade
—
Appel – vanille – peperkoek – ‘dennenwoud’ honing
Menu Terborght 4-gangen € 85
* Menu zonder langoustine
Menu Terborght 5-gangen € 105
Menu in zijn geheel
Seizoensmenu
Tapas
- Pompoen / zout van schaaldieren
- Toast makreel / avocado / chartreuse
- Gravad lax / kwartelei / bloemkool
- Ansjovis / chorizo / Beaufort / chimichurri
- Wildpaté & mousse / vijg / crème de cassis
Menu
Coquille – gerookte paling
radijs – rammenas – bieslook
—
Kabeljauw – handgepelde grijze garnalen – Bouchot mossel
beukenzwam – prei – olijf – tomaat
—
Bosduif – schorseneer – rode & gele biet – rode wijn – poivrade saus – veenbes
ofwel HERT (dezelfde garnituren) / suppl € 8 pp
—
Wafel – mango – passievrucht – chocolade
—
Appel – vanille – peperkoek – ‘dennenwoud’ honing
—
Mignardises
Seizoensmenu € 72
Assortiment 4 glazen wijn € 42
Dit menu moet vooraf besteld worden
Klassiek 3-gangen menu ‘wild’
Degustatiehapjes
—
Paté – mousse – consommé van wild
vijg – crème de cassis – toast noten & vruchten
—
Fazant gebraden op karkas
witloof – knolselder – spruitjes – kroketjes
OFWEL en mits suppl €9 pp “Hazenrug harlekijn” (vooraf te melden)
—
Tarte fine appel
yoghurt – peperkoek – roomijs dennenhoning
Menu 3-gangen € 66
3 glazen wijn € 32
Dit menu moet vooraf besteld worden
Liever de haas, dan vooraf een seintje (volgens aanvoer van de jager)
Degustatie Menu
Coquille – gerookte paling
radijs – rammenas – bieslook
—
Zeeuwse platte oester
kaviaar Royal Belge – champagneboter
—
Tarbot – kreeft
beukenzwam – prei – olijf – tomaat
—
Langoustine – Iberico
boschampignons – truffel – aubergine – vin jaune
—
Wagyu beef
zoete aardappel met eendenlever / choron
—
Hazenrug harlekijn
herfstgarnituur
—
Degustatie van dessertjes
Degustatiemenu 7-gangen € 155
Lunch / diner
weekmenu naar keuze van de chef
3-gangen € 55
Menu à la carte
Voorgerecht
- 3 platte Zeeuwse oesters – champagneboter – kaviaar Royal Belge
- Kreeft ½ gegaard in de houtoven – kruidenboter
- Langoustine gebakken – Iberico – truffel – boschampignons – aubergine – vin jaune
- Coquille – gerookte paling – bieslook – radijs – rammenas
- Paté en mousse van wild – rozijnentoast – vijg – crème de cassis
Hoofdgerecht
- Zeebaars – handgepelde grijze garnalen – Bouchot mossel – tomaat – beukenzwam – prei
- Tarbot gegrild – gegaard in bouillon tomaat – choron kreeft – groene groentjes – aardappel
- Wagyu beef – zoete aardappel, eendenlever – herfstgroenten – pomme paille/ Suppl € 22
- Fazant gebraden op karkas met witloof – knolselder – spruitjes – kroketjes – bil in parmetier
- Haas harlekijn – herfstgarnituren
Dessert
- Dame Blanche
- Tarte fine appel – vanille – peperkoek – dennenwoud-honing
- Crêpe Normande – Calvados – vanille roomijs/ Suppl € 6
- Chocolade – mango – passievrucht
- Assortiment van 5 kazen Van Tricht – notenbrood
À la carte 3-gangen € 110
À la carte 2-gangen € 95 (voor- en hoofdgerecht)
! Het à la carte menu is voor een gezelschap kleiner dan 6 personen
! Het à la carte menu serveren we niet op zaterdag, noch op feestdagen.
Ook niet beschikbaar tussen Kerst en Nieuwjaar. Dan heeft u enkel de keuze uit het Menu Terborght in 4 of 5 gangen. Of het Degustatiemenu (mits vooraf besteld)
Kerstlunch 25/12
Wild paté en mousse – cassis – vijg – toast noten & vruchten
—
Coquille – garnalen – Bouchot – beukenzwam – tomaat
—
* Kreeft 1/2 gegaard in de houtoven – kruidenboter
—
* Langoustine – Iberico – boschampignons – truffel
—
Hert – schorseneer – rode & gele biet – poivrade saus – veenbes
—
Wafel – mango – passievrucht – chocolade
—
Appel – vanille – peperkoek – ‘dennenwoud’ honing
Kerstlunch 4-gangen € 95 / All-in € 170
Kerstlunch 6-gangen € 140 * / All-in € 230
- Op voorhand moet gemeld worden hoeveel gangen u wenst
- Ontvangst 12u30 – 13u30
- Einde 17u00
Oudjaar 31 december
Degustatiemenu 7-gangen
Ontvangst met Champagne & degustatiehajes
—
Langoustine – kaviaar – gerookte paling – rammenas
—
Zeeuwse platte oester – kaviaar –champagneboter
—
Tarbot – kreeft – beukenzwam – olijf – tomaat
—
Coquille gegaard in de schelp – aardpeer – truffel
—
Wagyu beef – zoete aardappel – choron
—
Lamszadel – rozemarijn – ratatouille – aubergine kaviaar – aardappel dauphine
—
Feestelijke dessertjes ‘happy 2025’
—
Koffie & mignardises
—
Champagne @ midnight
Menu all-in € 250
Ontvangst tussen 19u30 en 20u30