Menu's
Zomer menu’s
Al onze menu’s zijn te bestellen voor het gehele tafelgezelschap
Gewenste aanpassingen moeten vooraf gemeld worden
Seizoensmenu Zomer
Tapas
- Wortel – gember – peperkoek – sinaas
- Gerookte paling – groene kruiden – granny
- Makreel – avocado – gin & tonic – ramenas
- Haddock – cecina – oestercrème
- Bisque – chorizo – blauwe kaas – zuiders
Menu
Salade van tomaatsoorten – handgepelde grijze garnalen
basilicum – parmezan – pijnboompitten
—
Zalm op lage temperatuur gegaard – bouchot mosseltjes
venkel – vermouth – koolrabi – dille
—
* Extra gerecht ‚signature dish‘ € 24
Langoustine – erwt & tuinbonen – lenteui – Iberico – Jack Daniels
—
Speenvarken met specerijen – bordelaise
boontjes – Trippel – ui – gekonfijte aardappel – BBQ saus
Of en mits suppl € 8 : Reebok (zelfde garnituren)
—
Framboos – hibiscus – zwarte thee – citroen – limoncello
—
Chocolade – amaretto – Arabica – ijs tiramisu
—
Mignardises
Seizoensmenu € 75
Assortiment 4 glazen wijn € 45
Klassiek menu 3-gangen KREEFT
Degustatiehapjes
—
Kreeft gekonfijt
bereidingen van tomaat soorten – basilicum – parmezan
—
Babykreeft gegaard op de BBQ
bisque – ratte de toquet – chimichuri – zuiderse groenten
—
Degustatie van 2 dessertjes
Menu Kreeft € 72
- Menu dient vooraf besteld te worden
- Tot en met 28 juli
Menu Terborght
Salade van tomaatsoorten – handgepelde grijze garnalen
basilicum – parmezan – pijnboompitten
—
Zonnevis – bouchot mosseltjes
venkel – vermouth – koolrabi – dille
—
** Langoustine – erwt & tuinbonen – lenteui – Iberico – Jack Daniels
—
Rund dunne lende uit Limousin – bordelaise
boontjes – Trippel – ui – gekonfijte aardappel
Of en mits suppl € 8 : Reebok (zelfde garnituren)
—
Framboos – hibiscus – zwarte thee – citroen – limoncello
—
Chocolade – amaretto – Arabica – ijs tiramisu
Menu Terborght 4-gangen € 89
Menu zonder **
Menu Terborght 5-gangen € 109
Lunch / Diner
3-gangen midweekmenu
naar keuze van de chef
3-gangen € 58
Al onze menu’s zijn te bestellen voor het gehele tafelgezelschap
Gewenste aanpassingen moeten vooraf gemeld worden
Degustatie Menu
Oester Guillardeau
kaviaar Royal Belge – champagneboter
—
Tarbot – bouchot mosseltjes
venkel – vermouth – koolrabi – dille
—
Babykreeft ½ – kruidenboter – salade van tomaat
—
Langoustine – erwt & tuinbonen – lenteui – Iberico – Jack Daniels
—
Wagyu nr 5 – vinaigrette truffel
zoete aardappel & eendenlever
—
Reebok – bordelaise
boontjes – Trippel – ui – gekonfijte aardappel
—
Degustatie van 2 dessertjes
Degustatiemenu 7-gangen € 159
Extra gerechtjes
- Guillardeau oester natuur / € 4 per stuk
- Guillardeau oester – champagneboter – kaviaar / € 22 per stuk
- Babykreeft ½ – kruidenboter – salade van tomaat / € 22 per stuk
- Lunch 3-gangen € 52
Weekmenu van de chef
- Diner 5-gangen € 69
Salade van tomaatsoorten – handgepelde grijze garnalen
basilicum – parmezan – pijnboompitten
—
Zalm op lage temperatuur gegaard – bouchot mosseltjes
venkel – vermouth – koolrabi – dille
—
Speenvarken met specerijen – bordelaise
boontjes – Trippel – ui – gekonfijte aardappel – BBQ saus
—
Framboos – hibiscus – zwarte thee – citroen – limoncello
—
Chocolade – amaretto – Arabica – ijs tiramisu
—
Mignardises
Vanaf 15 augustus
Klassiek menu 3-gangen “schaal- & schelpjes”
Tapas
—
3 bereidingen met mosseltjes & garnalen
—
Zeetong op Oostendse wijze
—
Vanille & framboos
—
Mignardises
Menu Schaal- & schelp € 69
wijn formule € 33
Reserveer je tafel
