Menu's
Herfst 2024
Seizoensmenu (tot en met 10 oktober)
Tapas
- Broccoli / matcha
- Gerookte paling / groene kruiden
- Makreel / avocado / rammenas / granny
- Ansjovis / chorizo / St Maure / olijf
- Kalfskop / rode biet / bonito
Menu
Texturen van tomaat / handgepelde grijze garnalen
Basilicum / parmezan / watermeloen
—
Lotte / bouchot mosseltjes
gerookt spek / zwarte look / venkel / knolselder
—
Speenvarken licht gepekeld / kruidenmix
girollen / bloemkool / Beaufort / hazelnoot / jus rode wijn, bonenkruid
—
Kersen & krieken / pistache / wafel
—
Zacht zomerfruit / chocolade / crême de cassis
—
Mignardises
Seizoensmenu € 72
Assortiment 4 glazen wijn € 42
Menu dient vooraf besteld te worden
Seizoensmenu Herfst
Tapas
- Pompoen / zout van schaaldieren
- Toast makreel / avocado / chartreuse
- Gravad lax / kwartelei / bloemkool
- Ansjovis / chorizo / Beaufort / chimichurri
- Wildpaté & mousse / vijg / crème de cassis
Menu
Coquille – gerookte paling
radijs – rammenas – bieslook
—
Kabeljauw – handgepelde grijze garnalen – Bouchot mossel
beukenzwam – prei – olijf – tomaat
—
Bosduif – schorseneer – rode & gele biet – rode wijn – poivrade saus – veenbes
ofwel HERT (dezelfde garnituren) / suppl € 8 pp
—
Wafel – mango – passievrucht – chocolade
—
Appel – vanille – peperkoek – ‘dennenwoud’ honing
—
Mignardises
Seizoensmenu € 72
Assortiment 4 glazen wijn € 42
Dit menu moet vooraf besteld worden
Lunch / diner
weekmenu naar keuze van de chef
3-gangen € 55
Menu Terborght
Texturen van tomaat / handgepelde grijze garnalen
Basilicum / parmezan / watermeloen
—
Grietbot / bouchot mosseltjes
gerookt spek / zwarte look / venkel / knolselder
—
* Langoustine gebakken / bisque
aardpeer / inktvis opgevuld met mousse van langoustine
—
Kalf / kruidenmix
girollen / bloemkool / Beaufort / hazelnoot / jus rode wijn, bonenkruid
ofwel zomer reebok (dezelfde garnituren) / suppl € 8 pp
—
Kersen & krieken / pistache / wafel
—
Zacht zomerfruit / chocolade / crême de cassis
Menu Terborght 4-gangen € 85
* Menu zonder langoustine
Menu Terborght 5-gangen € 105
Menu in zijn geheel
- Al onze menu’s worden per tafelgezelschap geserveerd
Menu Terborght
Coquille – gerookte paling
radijs – rammenas – bieslook
—
Zeebaars – handgepelde grijze garnalen – Bouchot mossel
beukenzwam – prei – olijf – tomaat
—
* Langoustine – Iberico
boschampignons – truffel – aubergine – vin jaune
—
Hert – schorseneer
rode & gele biet – rode wijn – poivrade saus – veenbes
—
Wafel – mango – passievrucht – chocolade
—
Appel – vanille – peperkoek – ‘dennenwoud’ honing
Menu Terborght 4-gangen € 85
* Menu zonder langoustine
Menu Terborght 5-gangen € 105
Menu in zijn geheel
Degustatie Menu
Gekonfijte kreeft / texturen van tomaat
Basilicum / parmezan / watermeloen
—
Gillardeau oester
kaviaar Royal Belge / champagneboter
—
Tarbot / bouchot mosseltjes
gerookt spek / zwarte look / venkel / knolselder
—
Langoustine gebakken / aardpeer
inktvis opgevuld met mousse van langoustine / bisque
—
Wagyu beef
zoete aardappel, eendenlever / choron
—
Reebok
girollen / bloemkool / Beaufort / hazelnoot / jus rode wijn
—
Degustatie van zoetigheden
Degustatiemenu 7-gangen € 155
Degustatie Menu
Coquille – gerookte paling
radijs – rammenas – bieslook
—
Zeeuwse platte oester
kaviaar Royal Belge – champagneboter
—
Tarbot – kreeft
beukenzwam – prei – olijf – tomaat
—
Langoustine – Iberico
boschampignons – truffel – aubergine – vin jaune
—
Wagyu beef
zoete aardappel met eendenlever / choron
—
Hazenrug harlekijn
herfstgarnituur
—
Degustatie van dessertjes
Degustatiemenu 7-gangen € 155
Menu à la carte
Voorgerecht
- 3 oesters Gillardeau – champagneboter – kaviaar Royal Belge
- Texturen van tomaat – handgepelde grijze garnalen – Basilicum – parmezan -watermeloen
- Kreeft ½ gegaard in de houtoven – kruidenboter
- Langoustine gebakken gebakken – aardpeer – inktvis opgevuld – bisque
- Grietbot – bouchot mosseltjes – gerookt spek – zwarte look – venkel – knolselder
Hoofdgerecht
- Tarbot gegrild – gegaard in bouillo, tomaat – choron kreeft – zomergroentjes – aardappel
- Babykreeft 1/1 gegaard in de houtoven – kruidenboter – aardappel
- Grietbot – bouchot mosseltjes – gerookt spek – zwarte look – venkel – knolselder – aardappel
- Wagyu beef – zoete aardappel, eendenlever – zomergroenten – pomme paille/ Suppl € 22
- Kalf – girollen – bloemkool – Beaufort – aardappel – hazelnoot – jus rode wijn, bonenkruid
Dessert
- Dame Blanche
- Sabayon – kirsch – kersen – roomijs pistache
- Zacht zomerfruit – chocolade – crême de cassis
- Degustatie van 5 zomer sorbets
- Crêpe Normande – Calvados – vanille roomijs/ Suppl € 6
À la carte 3-gangen € 110
À la carte 2-gangen € 95 (zonder dessert)
* Het à la carte menu is voor een gezelschap kleiner dan 6 personen
* Het à la carte menu serveren we niet op zaterdag
Menu à la carte
Voorgerecht
- 3 platte Zeeuwse oesters – champagneboter – kaviaar Royal Belge
- Kreeft ½ gegaard in de houtoven – kruidenboter
- Langoustine gebakken – Iberico – truffel – boschampignons – aubergine – vin jaune
- Coquille – gerookte paling – bieslook – radijs – rammenas
- Paté en mousse van wild – rozijnentoast – vijg – crème de cassis
Hoofdgerecht
- Zeebaars – handgepelde grijze garnalen – Bouchot mossel – tomaat – beukenzwam – prei
- Tarbot gegrild – gegaard in bouillon tomaat – choron kreeft – groene groentjes – aardappel
- Wagyu beef – zoete aardappel, eendenlever – herfstgroenten – pomme paille/ Suppl € 22
- Fazant gebraden op karkas met witloof – knolselder – spruitjes – kroketjes – bil in parmetier
- Haas harlekijn – herfstgarnituren
Dessert
- Dame Blanche
- Tarte fine appel – vanille – peperkoek – dennenwoud-honing
- Crêpe Normande – Calvados – vanille roomijs/ Suppl € 6
- Chocolade – mango – passievrucht
- Assortiment van 5 kazen Van Tricht – notenbrood
À la carte 3-gangen € 110
À la carte 2-gangen € 95 (voor- en hoofdgerecht)
! Het à la carte menu is voor een gezelschap kleiner dan 6 personen
! Het à la carte menu serveren we niet op zaterdag
Klassiek menu ‘Wild’
Beschikbaar vanaf 15 oktober
Menu 3-gangen € 68
Dit menu moet vooraf besteld worden