Menu's
april – mei 2025
Seizoensmenu Lente
Tapas
- Soepje asperges & citroen
- Ree – cassis – sherry
- Chorizo – St maure – chimichurri – ratatouille
- Haddock – cecina – oestercrème
- Tomaat – garnaal – watermeloen – basilicum
Menu
Zalm in 4 bereidingen
radijs – komkommer – avocado – gin
—
Witte asperges – rouget barbet
gerookte olie – peterselie – spinazie – saus morilles
—
* Extra gerecht/ suppl. € 24/
Langoustine – erwt & tuinbonen – Iberico – Jack Daniels
—
Eend – saus tierenteyn
geaffineerde kaas – bloemkool – dauphine – Trippel
Of en mits suppl € 7 : Duif uit Anjou (zelfde garnituren)
—
Aardbei – rabarber
hibiscus – witte chocolade
—
Rum & Amaretto
hazelnoot – banaan – chocolade – roomijs Ferrero Rocher
—
Mignardises
Seizoensmenu € 75
Assortiment 4 glazen wijn € 45
Lunch / Diner
3-gangen midweekmenu
naar keuze van de chef
3-gangen € 58
Al onze menu’s zijn te bestellen voor het gehele tafelgezelschap
Gewenste aanpassingen moeten vooraf gemeld worden
Menu Terborght
Langoustine – groene asperges
groene kruiden – zuiders
—
Skrei – witte asperges
gerookte olie – peterselie – saus morilles
—
** Kalfszwezerik – erwt & tuinbonen – Iberico – Jack Daniels (of tarbot voor de niet liefhebbers)
—
Duif uit Anjou – saus tierenteyn
geaffineerde kaas – groene asperges – bloemkool – dauphine
Of en mits suppl € 7 : Lam op de BBQ (zelfde garnituren)
—
Aardbei – rabarber
hibiscus – witte chocolade
—
Rum & Amaretto
hazelnoot – banaan – chocolade – roomijs Ferrero Rocher
Menu Terborght 4-gangen € 88
Menu zonder **
Menu Terborght 5-gangen € 108
Al onze menu’s worden geserveerd voor het hele tafelgezelschap.
Allergie of intolerantie, deze moeten vooraf gemeld worden, en kunnen resulteren in een meerprijs.
Klassiek menu 3-gangen
Asperges
Degustatiehapjes
—
Witte asperges op Vlaamse wijze – grijze garnalen handgepeld – brioche
—
Lamszadel gebraden op de BBQ – gegrilde asperges – bloemkool – gratin dauphinois – saus tierenteyn
(of kwartel roulade ipv lam)
—
Crème brulée vanille – rabarber – aardbei – hibiscus
Menu Klassiek 3-gangen € 69
- Beschikbaar vanaf vrijdag 25 april
- Dank vooraf een seintje te geven zou u dit menu wensen
Degustatie Menu
Langoustine – groene asperges
groene kruiden – zuiders
—
Oester Guillardeau
kaviaar Royal Belge / champagneboter
—
Tarbot – witte asperges
gerookte olie – peterselie – saus morilles
—
Kalfszwezerik – Jack Daniels
erwt & tuinbonen – lenteui – Iberico
—
Wagyu nr 5 – vinaigrette truffel
zoete aardappel & eendenlever
—
Duif uit Anjou – saus tierenteyn
geaffineerde kaas – groene asperges – bloemkool – dauphine aardappel
—
Degustatie van 2 dessertjes
Ofwel assortiment van kazen – noten&rozijnenbrood
Degustatiemenu 7-gangen € 158
Al onze menu’s worden geserveerd voor het hele tafelgezelschap.
Allergie of intolerantie, deze moeten vooraf gemeld worden, en kunnen resulteren in een meerprijs.
Menu à la carte
(Opgelet, keuze dient 24u vooraf doorgegeven te worden, en kan dus niet ter plaatse besteld worden)
Voorgerecht
- Asperges op Vlaamse wijze – handgepelde grijze garnalen
- 3 oesters Guillardeau – champagneboter – kaviaar Royal Belge
- Kreeft ½ gegaard in de houtoven – kruidenboter
- Langoustine – groene asperges – groene kruiden – zuiders
- Kalfszwezerik – Jack Daniels – erwt & tuinbonen – lenteui – Iberico
Hoofdgerecht
- Skrei – witte asperges – gerookte olie – peterselie – saus morilles
- Tarbot gegrild – gegaard in bouillon tomaat – béarnaise kreeft – asperges – aardappel
- Kreeft 1/1 gegaard in de houtoven – kruidenboter – aardappel
- Duif uit Anjou – tierenteyn – geaffineerde kaas – groene asperges – bloemkool – dauphine
- Wagyu beef – zoete aardappel/eendenlever –asperges – pomme paille/ Suppl € 22
Dessert
- Dame Blanche
- Rum & Amaretto – hazelnoot – banaan – chocolade – roomijs Ferrero Rocher
- Sabayon Eau de Villée – aardbeien
- Assortiment van 5 kazen Van Tricht – notenbrood
- Crêpe Normande – Calvados – vanille roomijs/ Suppl € 6
À la carte 3-gangen € 115
À la carte 2-gangen € 102 (voor- en hoofdgerecht)
Het à la carte menu is voor een gezelschap kleiner dan 6 personen
Dit menu serveren we niet op vrijdag- en zaterdagavond, noch op feestdagen
Reserveer je tafel
