Feestdagen
Gezellig thuis tafelen tijdens de Feestdagen
Wij bieden culinaire gerechten en menu’s aan, makkelijk en snel thuis op te warmen !
Optie 1 : Feestdagen menu / € 69 pp
Tapas 4pp
- Gerookte paling / tomaat / basilicum
- Salade makreel / avocado / rammenas
- Brandade / kwartelei / bloemkool
- Wild terrine & mousse / vijg / rode biet
Gerecht 1 : Vispannetje Terborght
(mossel, garnaal, rivierkreeft, zalm, tong, aarpdeer, saus chardonnay)
Gerecht 2 : Coquille St Jacques in de schelp / truffel vinaigrette / groene kool
Ofwel en mits suppl 8 euro pp / Gegrilde ½ kreeft / zuiderse groenten / kruidenboter
Hoofdgerecht : Speenvarken filet / specerijen / butternut / dijonsaus / parmentier nek, appel, puree
OFWEL en mits supplement 6 € pp (minimum 2 personen)
Hert rugfilet / peertje in rode wijn / saus grand veneur / witloof / knolselder / kroketjes / veenbes
—
Desserts 2x :
- 1. Peer / chocolade / speculoos / Baileys
2. Panna cotta yoghurt / exotique / mango-citroen merengue
Optie 2 : Feestdagen Luxe afhaalmenu / € 105 pp
Tapas 4pp
- Gerookte paling / tomaat / basilicum
- Salade makreel / avocado / rammenas
- Brandade / kwartelei / bloemkool
- Wild terrine & mousse / vijg / rode biet
—
Platte Zeeuwse oester / champagnegelei / kaviaar Royal Belge
—
Zeetongrolletjes à l’Ostendaise
—
Coquille St Jacques in de schelp / truffel vinaigrette / groene kool / spek
—
Tarbot gegrild / bisque van kreeft / ratatouille / chimichurri
—
Haas Harlekijn / râgoutgroentjes / witloof / veenbes aardappelkroketjes
—
Desserts 2x : 1. Peer / chocolade / speculoos / Baileys
2. Panna cotta yoghurt / exotique / mango-citroen merengue
Optie 3 : Kant-en-klaar
- Tapas 4 pp / € 16
- Baguette wit Zuurdesem of bruin met Leffe / € 7
- Lasagne/ 450g pp € 13
- Vol-au-vent / per kg € 18
- Balletjes in tomaat saus / per kg € 15
- Soep schorseneer & truffel / per liter € 16
- Bisque van schaaldieren / per liter € 19
- Consommé van wild / per liter € 16
- Duo van Belgische kaas & grijze handgepelde garnalen / €15
- Assortiment kaas van Van Tricht – rozijnentoast / pp € 16
- Ijsstronk huisbereid vanille – chocolade – rode vruxhten / pp € 9 (min. 2 pers)
- Roomijs / per liter € 12 (vanille, mokka, chocolade, speculoos, pistache)
- Sorbet / per liter € 15 ( citroen & limoncello, rode vruchten)
Betaling vooraf per bankoverschrijving, ofwel ter plaatse ; cash gepast in omslag
RESTO LEM BV KBC BE77 7360 6806 2742
Melding : Take Away / pick up datum/ naam waarop bestelling is geplaatst
- Alles is verpakt en makkelijk op te warmen in oven & microgolfoven
- Duidelijke instructielijst
- Bestel tijdig door te mailen naar terborght@outlook.com
- Afhaalmomenten
- 24, 27, 30, 31 december ; tussen 14u00 en 18u00
- 25 december, 1 januari ; tussen 10u30 en 12u30
A la carte ; stel zelf je feestmenu samen
optie 4 : à la carte
- Voorgerecht
- Zalm gravad lax, briochebrood, vinaigrette /pp € 19
- Duo kaas- en garnaalkroket /pp € 15
- Tartaar langoustines / zure room / Royal Belgian kaviaar / mierikswortel / pp € 35
- Kreeft 1/2 gegaard in oven, kruidenboter /pp € 24
- Huisbereide paté van wild / uienconfijt / toast rozijnen, noten / pp € 17
- Coquille in de schelp, truffel, duxelle, aardpeer / pp € 17
- Oester open gemaakt / per stuk € 4
- Hoofdgerecht
- Vispan Terborght, aardappelpuree / pp € 38
- Zeetong op oostendse wijze, kasteelaardappelen / pp € 38
- Zeetong Meunière, kasteelaardappelen / € 42
- Kreeft 1/1 gegaard in de houtoven, kruidenboter, aardappelen / pp € 44
- Haas harlekijn, peer in rode wijn, kroketjes / pp € 44
- Hert filet, peer in rode wijn, wintergarnituren, kroketjes / pp € 40
- Speenvarken filet / specerijen / butternut / dijonaise saus / parmentier nek, appel, puree / € 35
- Dessert
- Degustatie van 2 dessertjes ‘maison’/ pp € 15
- IJsstronk vanille, rode vruchten, chocolade / pp € 9
- Assortiment kazen van Van Tricht, toastbrood / pp € 16
- Roomijs/ per liter € 12
(vanille, mokka, chocolade, speculoos, pistache) - Sorbet / per liter € 15
(citroen&limoncello, rode vruchten)