Menu's
Herfst menu’s
Al onze menu’s worden geserveerd aan het gehele tafelgezelschap. Laat ons eventuele aanpassingen/ allergieën vooraf weten, zodat wij u de beste service kunnen bieden.
Seizoensmenu Herfst
Tapas
—
Gerookte makreel – oester crème
kwartelei – rammenas – avocado
—
Coquille gebakken – bisque saus
zuiderse groenten – olijf – chimichurri – aardpeer
—
* Extra gerecht ‚signature dish‘ € 24
Langoustine – truffel – eekhoorntjesbrood – Iberico – speksaus met Jack Daniels
—
Bosduif gelakt – knolselder – rode biet – gekonfijte aardappel – jus met dadels & Grand Marnier
Of en mits suppl € 8 : Hertekalf (zelfde garnituren)
—
Passievrucht – mango – chocolade
—
Appel – Calvados – specerijen – honing
—
Mignardises
Seizoensmenu € 75
Assortiment 4 glazen wijn € 45
Extra gerechtjes
- Oester plat natuur / € 4 per stuk
- Oester plat – champagneboter – kaviaar / € 22 per stuk
- Babykreeft ½ – kruidenboter – salade van tomaat / € 24 per stuk
Menu Terborght
Carpaccio van coquilles – gerookte makreel
oester crème – rammenas – avocado
—
Zeebaars met de lijn gevangen – bisque saus
zuiderse groenten – olijf – chimichurri – aardpeer
—
** Langoustine – eekhoorntjesbrood – truffel – Iberico – speksaus met Jack Daniels
—
Hert filet – knolselder – rode biet – gekonfijte aardappel – jus met dadels & Grand Marnier
Of en mits suppl € 8 : Reebok (zelfde garnituren)
—
Passievrucht – mango – chocolade
—
Appel – Calvados – specerijen – honing
Menu Terborght 4-gangen € 89
Menu zonder **
Menu Terborght 5-gangen € 109
Extra gerechtjes
- Platte Zeeuwse oester natuur / € 4 per stuk
- Platte Zeeuwse oester – champagneboter – kaviaar / € 22 per stuk
- Babykreeft ½ – kruidenboter – gegaard op de BBQ / € 24 per stuk
Lunch / Diner
3-gangen midweekmenu
naar keuze van de chef
3-gangen € 58
Extra gerechtjes
- Guillardeau oester natuur / € 4 per stuk
- Guillardeau oester – champagneboter – kaviaar / € 22 per stuk
- Babykreeft ½ – kruidenboter – salade van tomaat / € 24 per stuk
Klassiek menu 3-gangen
“Bouchot mossel & handgepelde garnalen”
Degustatie hapjes
—
3 bereidingen met Bouchot mosselen & handgepelde grijze Zeebrugse garnalen
- bisque
- Salade tomaat
- Bouchot mosselen / garnalen / pastis / dille
—
Zeetong op Oostendse wijze / kasteelaardappelen
—
Degustatie van 2 dessertjes
—
Mignardises
Menu Schaal- & schelp € 69
wijn formule € 35
Menu dient vooraf besteld te worden, en wordt voor het hele tafelgezelschap geserveerd.
Extra gerechtjes
- Oester plat natuur / € 4 per stuk
- Oester plat – champagneboter – kaviaar / € 22 per stuk
- Babykreeft ½ – kruidenboter – salade van tomaat / € 22 per stuk
Degustatie Menu
Platte Zeeuwse oester – kaviaar Royal Belge
champagneboter – bladspinazie
—
Gebakken coquille – bisque saus
zuiderse groenten – olijf – chimichurri – aardpeer
—
Kreeft – kruidenboter – tomaten salade
—
Tarbot – eekhoorntjesbrood
Iberico – speksaus met Jack Daniels
—
Wagyu nr 5 – vinaigrette truffel – zoete aardappel
—
Reebok – jus met dadels & Grand Marnier
knolselder – rode biet – gekonfijte aardappel
—
Degustatie van 2 dessertjes
Degustatiemenu 7-gangen € 159
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u vriendelijk dit menu vóór 13.00 / 20.00 uur te reserveren
Reserveer je tafel
