Menu's
april & mei 2024
…MOEDERDAG IDEE…
Seizoensmenu
Tapas
Asperge / citroen / zeesla
Chorizo / olijf / ansjovis
Rode biet / bonito / mosterd/ kalf
Kwartelei / tartaar / frietje
Tomaat / watermeloen / basilicum
Menu
Makreel gerookt & gemarineerd
Gillardeau – rammenas – granny smith – komkommer – avocado
—
Witte asperges – morilles – peterselie – aardpeer – pijlinktvis – sot l’y laisse
—
Eend – specerijenhoning
groene asperges – wortel – rode wijn & sinaas – pistache – ratte de touquet
—
Aardbei – rabarber – witte chocolade – flensje – vlierbloesem
—
Nougat – snickersroomijs
—
Mignardises
Seizoensmenu € 72
Wijn formule € 42
(Dit menu moet vooraf bevestigd) worden
Menu Terborght
Makreel gerookt & gemarineerd
Gillardeau – rammenas – granny smith – komkommer – avocado
—
Zonnevis – witte asperges gegrild
morilles – peterselie – aardpeer
—
* Langoustine gebakken
Iberico ham – consommé – daslook – erwt & tuinbonen
—
Duif uit Anjou – specerijenhoning
groene asperges – wortel – rode wijn, sinaas – pistache – ratte de touquet
ofwel Reegeit (dezelfde garnituren) / suppl € 8 pp
—
Aardbei – rabarber – witte chocolade – flensje – vlierbloesem
—
Nougat – snickersroomijs
Menu Terborght 4-gangen € 85
* Menu zonder Langoustine
Menu Terborght 5-gangen € 105
Menu in zijn geheel
- Al onze menu’s worden per tafelgezelschap geserveerd
…MOEDERDAG IDEE…
Klassiek weekmenu ‘Asperges’
- Asperges op Vlaamse wijze – handgepelde grijze garnalen
- Gegrilde witte asperges – morillen – aardpeer – kabeljauw
- crème brulée Java vanille – aardbeien – rabarber
Menu 3-gangen € 66
Gelieve vooraf te bestellen
Niet op zaterdag
Lunch / diner
weekmenu naar keuze van de chef
3-gangen € 55
Degustatie Menu
Gillardeau oester – kaviaar Royal Belge – champagneboter
—
Tarbot – witte asperges gegrild
morilles – peterselie – aardpeer
—
Langoustine gebakken
Iberico – consommé – daslook – erwt & tuinbonen
—
Halve kreeft gegaard in de houtoven – kruidenboter
—
Wagyu beef – zoete aardappel, eendenlever – choron
—
Reegeit – specerijenhoning
groene asperges – wortel – rode wijn, sinaas – pistache – ratte de touquet
—
Degustatie van dessertjes
Degustatie Menu 7-gangen € 155
Gelieve dit menu vooraf te bestellen
Zin in nog een extra klein verwenmomentje ?
(toe te voegen aan je menu naar keuze)
- Gillardeau oester op ijs / per stuk € 5.5
- Gillardeau oester – champagneboter – kaviaar / per stuk € 24
- Marinade langoustines – kaviaar Oscietre – zeeëgel / pp € 28
- Assortiment 5 kazen van Van Tricht – rozijnentoast / pp € 18
à la carte Menu
Voorgerecht
- 3 oesters Gillardeau – champagneboter – kaviaar Royal Belge
- Makreel gerookt, gemarineerd – Gillardeau oester – rammenas – granny smith
- Asperges op Vlaamse wijze – handgepelde grijze garnalen – brioche
- Kreeft ½ gegaard in de houtoven – kruidenboter
- Langoustine gebakken – erwt & tuinbonen – Iberico – consommé – daslook
Hoofdgerecht
- Tarbot gegrild – choron kreeft – lentegroentjes – kasteelaardappel
- Zonnevis – witte asperges – morilles – peterselie – aardappelpuree
- Kreeft 1/1 gegaard in de houtoven – kruidenboter – aardappel / Suppl € 15
- Wagyu beef – zoete aardappel, eendenlever – groene asperges – pomme paille/ Suppl € 22
- Reegeit – groene asperges – wortel – rode wijn & sinaas – pistache – ratte de touquet
Dessert
- Dame Blanche klassiek
- Degustatie van 5 sorbets
- Aardbei – rabarber – witte chocolade – flensje – vlierbloesem
- Sabayon – eau de vie de Framboise – aardbeien – ijs rode vruchten
- Crêpe Normande – Calvados – vanille roomijs/ Suppl € 6
À la carte 3-gangen € 110
À la carte 2-gangen € 95 (zonder dessert)
Het à la carte menu is voor een gezelschap kleiner dan 5 personen
Het à la carte menu serveren we niet op zaterdag